Powermama - zumba

ZUMBA light 2018-2019


De ZUMBA lessen zijn voor zij die graag bewegen op opzwepende muziek, maar waarvoor springen en lopen soms te belastend is.


We behouden wel de dynamiek en het fun gehalte.


Deze lessen zullen doorgaan doorheen het schooljaar op: 


- Vrijdag in het Trefpunt te Heide kalmthout, van 13.30u tot 14.30u.


Kom gerust eens gratis proberen.

Nadien is het 60€ voor een 10 beurtenkaart


Voor meer informatie: nikki@bnuft.be


Adres: Statielei 9, 2920 KalmthoutOmwille van mijn eigen zwangerschap zullen de lessen even on hold staan. Zodra ik meer informatie heb deel ik deze zeker met jullie. Prettige vakantie toegewenst. 

Het is een programma waar we per 8 weken gaan werken. Dit om je enerzijds voor te bereiden voor de bevalling en anderzijds je na je bevallen terug klaar te maken voor je dagdagelijkse portie beweging en eventuele reguliere lessen.


Ben je net bevallen, heb je 6 weken goed gerust en mag je van je dokter terug bewegen? Maar dit het liefste samen met je kindje?  Dan is het powermama programma helemaal geschikt voor jou!


Maar ook voor mama's die al een tijdje geleden bevallen zijn maar nog steeds last hebben van een diastase zijn welkom. Graag op voorhand een mailtje en dan zie ik je met veel plezier in de les staan.
Wanneer: vrijdag 12u-13u 

                  vrijdag 18.30u-19.30u


Waar: Foxemaatstraat 80, 2920 KalmthoutPrijs: Per 8 weken komt dit op 120€.  Je zal persoonlijk behandeld worden en dit in een groepje van maximaal 5 personen.


Voor meer informatie of om af te spreken graag een mailtje.  nikki@bnufit.be


Copyright @ All Rights Reserved