Personal Training

Personal Training 


NIEUW: keuze voor een offline of en online training 


Met offline bedoel ik in persoon 1op 1 in mijn studio te Kalmthout. Online daarintegen, zal alles via het internet gaan. 


Voor beide mogelijkheden gaan we Individueel werken naar jou algemene physieke en mentaal welzijn. Gaan naar een gezonde gewoonte die voor jouw werkt en die jij kan volhouden. 


Een moment waarin jij en je doelen voorop staan. Een me-time en kwality momentje waar ik ook kan genieten van jou te zien verbeteren, jou te zien afzien en ook om jou stress te doen afnemen. en dit gewoon door te bewegen. 


Mijn werkwijze: 


  1. Een intake om elkaar te leren kennen. Mag ook telefonisch. Jij vertelt wat je wil bereiken, waarom je wilt komen trainen en ik luister om nadien aan jouw wensen te kunnen voldoen. Vanuit dit gesprek kan gezien worden of er een klik is en hoe we jouw doel zouden aanpakken. 
  2. Vast trainingsmoment kiezen. Zowel online als offline mogelijk.  
    1. online: 30min training thuis via video. Je moet hiervoor zelf minibandjes en een matje voorzien maar je hoeft je niet te verplaatsen. 
    2. offline: 1 uur training in de trainingszaal. Gebruik van het aanwezige materiaal, met veel afwisseling en veel mogelijkheden.
  3. Programma op maat maken en dit volgen.
  4. Toegang tot de trainingsapp waar ik jou beweging mee kan volgen en waarbij je toegang hebt tot oefenprogramma's die je gewoon thuis kan doen. Dit zonder begeleiding. Maar ook tot de voedingsapp, waarbij je je voeding dagelijks kan tracken en jij en ik je  kcal inname kan opvolgen. 
  5. Continue feedback tijdens de trainingen. 


Voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar nikki@bnufit.be


  

Plank
Lunge
Lunge en battlerope slams
Squat